Dylan Demmers

deedemmers.com

Dylan Demmers: “Interieurdesign is geen werk, maar pure passie!”

Hij voltooide de opleiding Interior Design in België aan het Thomas More College. Dit instituut is een van de meest gerenomeerde opleidingen voor interieurdesign.

Na werkervaring bij ontwerper Robert Kolenik, begon hij aan de realisatie van zijn droom: zijn eigen interieur design studio deedemmers.

De stijl die hem typeert als interieurdesigner omschrijft hij zelf het liefste als ‘ minimalistische elegantie met een twist’. Zijn ontwerpen zijn modern en simplistisch, maar de twist zit erin, met het oog op comfort en functionaliteit. Eén van de principes die Dylan hoog in het vaandel heeft staan, is duurzaamheid. Veel mensen denken bij het woord ‘duurzaamheid’ of ‘groen’ aan geitenwollensokkentypes, maar dat beeld probeert hij juist te doorbreken door duurzame materialen op een luxe manier te gebruiken.

Dylan is trendwatcher op het gebied van interieur en design en heeft een groot netwerk in zijn vakgebied. Hij bezoekt regelmatig beurzen en musea, zowel in Nederland als in het buitenland. Hij heeft verspreid over het land diverse projecten lopen.

Interieur design studio deedemmers behoort tot de nieuwe generatie Dutch Designers, waarbij kwaliteit, passie en vakmanschap voorop staan.

Dylan brengt magisch design tot leven.

LEES MEER OVER EEN ANDERE CONTRIBUTOR
Astrid Schiepers
18 januari 2021