Academy

Trendzy heeft praktische MKB bootcamps ontwikkeld, die gericht zijn op MARKT-GETTING (oftewel marketing)

Bootcamp Trendwatching. In een programma van totaal vijf losse modules ga je aan de slag met trendwatchen en ben je in staat om trends te ontdekken en jouw organisatie futureproof te maken. Toekomstige veranderingen die van groot belang zijn voor je organisatie, heb je dan snel in het vizier. Praktijk en (een beetje) theorie worden op een uitdagende manier gecombineerd, waarbij de toekomst van de eigen organisatie centraal staat. Je kunt een aantal losse modules doen of de volledige bootcamp volgen.

Voor wie is deze cursus Trendwatching bestemd?

De Trendzy-Academy richt zich op iedere professional die bezig is met de toekomst van een organisatie.

Bezig met MARKET-GETTING (oftewel marketing)
De cursus is bestemd voor het MKB: de zelfstandig ondernemer, de start-up, de marketingspecialist, de accountmanager, sales verantwoordelijke, beleidsadviseur en medewerker met verantwoordelijkheid in het management.

Informatie lesprogramma

De lessen worden per losse modules aangeboden. Er kan een keuze gemaakt worden uit het programma.

Opbouw lesprogramma cursus Trendwatching

In het programma wordt rekening gehouden met de diverse branches van de cursisten.

Module 1

Wat is trendwatching, trendbronnen, visie trendwatchers, anticiperen op een veranderende wereld. Wat verandert er voor mijn organisatie?

Module 2

Back2thefuture, micro/macro/meso omgevingsfactoren, waarden en normen, doelgroepen en generatieverschillen. Wat speelt er binnen mijn doelgroepen

Module 3

Trendwatchers ‘aan het woord’ (styling, fashion, food, social media e.a.), branche, trendkaarten, en visie. Wat zeggen toekomstdenkers over de veranderingen in mijn branche?

Module 4

Toekomst scenario’s, strategie. Waar moet ik aan denken als ik mijn organisatie over 3-5 jaar centraal wil stellen?

Module 5
Advies en begeleiding in de organisatie. Welke organisatieaspecten van de marketingmix moet ik gaan aanpakken om futureproof te werken?

Minitrends