Astrid Schiepers MsC (1963) is een van de drijvende krachten achter Trendzy. Recht voor z’n raap, ambitieus en overtuigend. Helpt mensen en organisaties graag om voor zichzelf te ontdekken hoe ze kunnen vooruitkijken en zich voor te bereiden op de toekomst, als het gaat over doelgroepen.

Is opgeleid als  communicatiespecialist, organisatiepsycholoog en trendwatcher. Zij is is meer dan 13 jaar onderzoeker geweest bij Zuyd Hogeschool in het Lectoraat Innovatief Ondernemen, www.limburginnoveert.nl. Van 2019 t/m 2022 deed zijn onderzoek naar het gebruik van social media door Limburgse jongeren tussen de 14 en 25 jaar, met als centraal thema ‘influencers’ en beïnvloeding.

Danee Klever MsA, MsE (1994) is de andere drijvende kracht achter Trendzy. Danee is expert op het gebied van kunst, maatschappij en educatie. Zij is specialist op het gebied van trends en ontwikkelingen in diverse generaties, met focus op generatie Z.

Is opgeleid als master in Kunsteducatie en Performance Arts Leadership en heeft zich gespecialiseerd in de doelgroep jongeren en social media. Zij doet onderzoek naar het online en offline gedrag van jongeren en de zaken die voor deze doelgroep relevant zijn in de maatschappij. Zij ondersteunt personen en teams in creatief denken waarbij de unieke eigenschappen en kwaliteitsontwikkeling van de organisatie centraal staan. 

Trendzy werkt ook regelmatig samen met contributors. Deze samenwerking zorgt voor creatieve ideeën.