TRENDRAPPORT POST CORONA VISIES

15 mei 2020

Trots op mijn bijdrage aan het Trendrapport, als product van het platform TrendConnection. Iemand die met trends werkt, kan nog steeds niet de toekomst voorspellen maar alleen aangeven welke kant(en) de ontwikkeling op kan gaan.

Trots op mijn bijdrage aan het Trendrapport, als product van het platform TrendConnection. Iemand die met trends werkt, kan nog steeds niet de toekomst voorspellen maar alleen aangeven welke kant(en) de ontwikkeling op kan gaan. Doordat trendprofessionals open en crossdisciplinair kijken naar veel verschillende ontwikkelingen in samenhang, zien ze vaak meer en verder vooruit dan een bestuurder of manager met de focus op het eigen bedrijf en de eigen branche. En daar zit precies het punt waar bedrijven, organisaties en overheden kunnen profiteren van de meerwaarde van trendkennis. #trends #trendrapport#trendwachting #postcorona #postcoronavisies #trendconnection

Lees het rapport hier

Wil je het rapport ontvangen? Het is vanaf vandaag 15 mei 2020 beschikbaar.

Stuur mij een berichtje op cwmpschiepers@gmail.com.

Astrid

WELLICHT OOK INTERESSANT?
Fysieke intelligentie en een pil met dezelfde resultaten als een workout?
4 april 2024