Masterclass Trendwatching (GRATIS)

30 juli 2018

Aan de slag met de toekomst, maar hoe?

  • Die shoppende robot, dat ben jij! Lopen in de nabije toekomst robots achter de karretjes in de supermarkten? Of shoppen wij straks uitsluitend online?
  • Retailers zijn in 2025 grotendeels circulair. Op navolging van IKEA worden inrichtingen verhuurd en niet meer verkocht. Wasmachines, ijskasten en grote beeldschermen nemen slechts tijdelijk plaats in je huis.
  • De stad van de toekomst verandert mee met de wensen van de bewoners en het klimaat. Hij is schoon, energie positief en zelfvoorzienend o.a. door de verticale tuinen.
  • Online-klinieken veroveren de gezondheidszorg. Callcenter-artsen vragen ‘Kunt u eens hoesten in de telefoon?’. Wij meten dagelijks onze eigen bloeddruk en checken via een app onze huid op verdachte spots.

Zie hier, 4 realistische toekomstscenario’s.

Een kleine greep uit trends die een belangrijke rol gaan spelen in de bedrijfsstrategie van iedere organisatie.

Ik wil grip krijgen op de toekomst!

Trendzy organiseert een GRATIS Masterclass Trendwatching, waarin wij samen aan de slag gaan met toekomstscenario’s van jouw organisatie. Een leerzame Masterclass waarin je wordt meegenomen in de mindset en aanpak van Trendwatching, waardoor je inzichten opdoet, leert en sneller kan bijsturen in jouw organisatie.

Ik wil erbij zijn! 

Wij hebben plek voor 5 personen op maandag 24 september van 13.00-17.00 uur. Locatie: Rijksweg 37A, 6228 XX Maastricht.

Hoe meld ik me aan?

Meld je aan door een e-mail te sturen aan info@trendzy.nl met korte uitleg over jezelf (en organisatie) en waarom jij graag wilt deelnemen. Doe het snel want het aantal plaatsen is beperkt.

WELLICHT OOK INTERESSANT?
Fysieke intelligentie en een pil met dezelfde resultaten als een workout?
4 april 2024