De fanny pack, is hipper dan hip

De fanny pack, oftewel het buideltasje maakt een serieuze comeback. Het tasje is momenteel een hot fashion item en wordt dan ook veel gespot in combinatie met coole outfits! Merken zoals Eastpak en Fila verkopen ze als warme broodjes maar ook de high-end designer merken zoals Gucci worden veel verkocht.

Wat is een fanny pack?

Een fanny pack is een klein tasje, meestal beveiligt met een rits en gedragen met behulp van een riem om de heupen of taille. Weet je niet over welk tasje ik het heb? Dan duik maar eens in de kast van je opa of oma (vader, moeder… of misschien van jezelf), voor een echt vintage exemplaar. Want ik durf te wedden dat ook jouw voorgaande generatie vroeger met dit tasje door de stad liepen. Het tasje was gewoonweg handig, comfortabel en helemaal hip toentertijd. Voor jaren hebben we de fanny pack verafschuwt. (Guilty!) Maaaar.. in de moderne vibe waarin hij nu gedragen wordt, ben ik er helemaal verliefd op!

Hoe draag je de fanny pack?

Ja.. leuk zo’n buideltasje, maar hoe draag je dat ding in godsnaam? Er zijn heel veel verschillende looks waarbij je dit tasje kunt dragen. Kies voor een sportieve look, of juist een hele klassieke. Het maakt gewoonweg niet uit. Zodra je dit tasje om je taille hangt, is je look trendy! Nieuwsgierig hoe de fashionista’s het dragen? Bekijk dan mijn Pinterest bord waarin ik verschillende stijlen met de fanny pack bij elkaar heb verzameld.

Stulina, oktober 2017

https://www.stulina.com/de-fanny-pack/